reede, 19. oktoober 2012


Anne Noortekeskus kutsub noori osalema Noorte Amatöörfilmifestivali õpitubades.

23. oktoober- animatsiooni õpituba, juhendajaks Roland Seer
Juhendaja räägib erinevatest tehnikatest ja tehakse stopkaadri animatsiooni. Kes joonistada tahab saab teha ka  joonis- ja lamenukk animatsiooni.

24. oktoober- peegelkaameraga filmimimise õpituba,  juhendajaks Janek Zavatski
Õpitoas vaatame üle fotokaga filmimise eripärad, millised kaameraseaded peaks valima, millise kaadrisagedusega filmima ja, kuidas leida parim valge tasakaal. Samuti, kuidas filmida erinevates tingimustes, milliseid plaane kasutada. Vaatame üle erinevad objektiivid, millal ja, kus millist objektiivi kasutada. Õpitoa praktilises osas rakendame teoorija praktikasse.

25. oktoober- loomulikult kaamera ees õpituba, juhendajajaks Martin Liira
Kaamerad on tänapäeval kõikjal, kergesti võime sattuda kinos, televisioonis või internetis levivatesse filmidesse või tele-klippidesse. Kuid kaamera ees näidelda, nii et see meeldiks hiljem endale ja teistele, on keeruline. Õpitoas proovime läbi praktiliste harjutuste arusaada, kuidas kaamera ees näidelda, kuidas kasutada oma häält ja miimikat.  Kuidas mängida koos partneriga kaamera ees ning, mis on suuremad ohud töötamisel kaamera ees.

Õpitoad toimuvad Anne Noortekeskuse Multimeedialaboris ja on osalejatele tasuta. Registreeri end põnevatesse õpitubadesse: Registreerimisankeet
Kõik õpitoad algavad kell 10.00 ja kestavad umbes kella 13.00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar