teisipäev, 20. juuli 2010

Fotokonkurss "Ehe Lõuna-Eesti"

SA Lõuna-Eesti Turism kuulutas välja septembrini kestva fotokonkursi „Ehe Lõuna-Eesti“, mille eesmärk on jäädvustada Lõuna-Eesti ehtsust.

Konkursil saavad osaleda nii suured kui väikesed amatöörid ning profid. Tuleb vaid Lõuna-Eesti inimesed, olukorrad, paigad, sündmused pildile tabada – ühesõnaga kõik see, mis Lõuna-Eesti eriliseks teeb! Konkursile pole oodatud mitte ainult ilupildid, vaid ka lihtsa eheduse ja elu jäädvustused. Pilte võib teha kõikjal – linnas ja maal, päikese ja vihmaga, järvel, jõel ja maismaal, inimestest ja loodusest, paikadest ja sündmustest.

Parimad tööd saavad tunnustatud ning auhinnatud!

Reeglid:
- Fotod tuleb esitada JPG/JPEG formaadis.
- Võistlusfoto peab olema hea kvaliteediga, nii et seda oleks võimalik hiljem trükkida (resolutsioon lühemal küljel mitte väiksem kui 2000 pikslit).
- Lubatud ei ole esitada fotosid, mis sisaldavad reklaami fotos või pildiallkirjas, reklaamiks loetakse ka äriettevõtte või fotovalmistaja (sh foto töötleja või töötlemisega tegeleva grupi) logo või nimi foto äärel.
Digitaalselt võib fotot töödelda vaid foto lõikamiseks, suuruse muutmiseks ja vähesel määral heleduse/tumeduse ning kontrastsuse parandamiseks.
- Esitada võib töötlemata mustvalgeid või värvifotosid, mis ei ole osalenud teistel konkurssidel.
- Fotode üleslaadimisega kinnitab kasutaja, et tema poolt esitatav foto kuulub talle või ta omab õigusi selle levitamiseks. Konkursi korraldaja ei võta vastutust lisatud fotode autoriõiguse eest.
- Foto esitaja annab sihtasutusele õiguse kasutada pilte Lõuna-Eesti reklaamimiseks ja turundamiseks. Pildi kasutamisel märgitakse ära autori nimi.

Fotosid saab juulist septembrini koos pildiallkirja ja autori kontaktidega üles laadida kodulehele http://www.southestonia.ee/ehe-louna-eesti/konkurss/fotokonkurss. Sealt leiab ka lisainfot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar