neljapäev, 1. juuli 2010

AVAMAA töötoad

Augustis 2010 avaneb taas AVAMAA- selleks, et pakkuda pinnast õppimiseks ja eksperimentideks. Sellel nädalal (16.-21.08) töötavad Moostes rea kunstiprojektide kallal muusikud, kunstnikud ja teised loovad inimesed; leiavad aset töötoad, milles on võimalik igas vanuses huvilistel kaasa lüüa.

AVAMAA viimasel päeval, 21. augustil saab näha nädala jooksul tehtut ning lasta oma kõrvu hellitada uudishimuliku eksperimentaal- folkmuusika õhtul MESI KÕRVADELE.

AVAMAA 2010 toimub koostöös X-OPiga, järk-järguliselt kasvava kunstnike, uurijate, produtsentide ja kultuuriinstitutsioonide üle-euroopalise võrgustikuga http://www.x-op.eu/ ja on kaasrahastatud EL programmi Kultuur raames. AVAMAAd rahastavad veel Eesti Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali Põlvamaa ekspertgrupp, Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium, Hasartmängumaksu nõukogu ja Türgi Suursaatkond Tallinnas.

Töötubadesse registreerumiseks kontakteeruge Evelyniga, telefonitsi 5 138 599 või meilitsi moks_at_moks.ee. Kõigile töötubadesse registreerunuile on tagatud toit ja majutus (kaasa oma magamiskott!).

Osalemiseks on avatud kolm töötuba:
A) Giles Bailey ja John W Fail, Mitmekesine ekspertiis. Performance, lood ja avalik kõne.
B) Natalia Borissova, Toidupatereid + Müraringid. Orgaanilistest materjalidest patareide ja mürapillide ehitamine C) Selda Asal, Unistused ja Võitlused. Noorte lood ja laulud Töötubade täpsed sisukirjeldused MoKSi kodulehel: http://moks.ee/site/pmwiki.php?n=ArtSymposium.AVAMAA10wp

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar