teisipäev, 8. veebruar 2011

IV Veebifilmide Festival "Lae Üles!"

„Lae Üles!” ootab taas suurepäraseid filmilugusid, et välja selgitada aasta Parim Veebifilm. Osaleda saavad kõik olenemata vanusest, filmi žanrist või tehnika eelistustest. Tähtis on idee ja loo jutustamise oskus. Kuni 5 minutit pikkade filmilugude vanus ei tohiks olla rohkem kui kolm aastat ning film võib olla varem osalenud ka teistel konkurssidel või festivalidel (va. eelmistel Veebifilmide Festivalidel „Lae Üles!“).

Pingutada tasub, sest parim film autasustatakse lisaks tiitlile Parim Veebifilm hinnalise HD-videot salvestava kaameraga Canon EOS-60D. Oma auhinnad panevad välja ka meie head koostööpartnerid: PÖFFi lemmik läheb aasta oodatuimale filmisündmusele PÖFFi passiga ning Kinobussi väljavalitu saab oma oskusi veelgi paremaks lihvida Kinobussi filmikursusel või Filmitalgutel http://filmitalgud.ee/.

„Lae Üles!“ festivalifilme saab üles laadida ning vaadata aadressil http://film.overall.ee/, linkides end aga meie Facebooki lehega http://www.facebook.com/pages/Veebifilmide-Festival/259965012857 saab kaasa aidata publiku lemmiku valimisel. Publiku hääletuse võitnud film autasustatakse Canon PowerShot SX30 kaameraga ning auhindu jagub ka hääletajatele. Lae oma film üles ja kutsu sõbrad hääletama!

Võistlustöid ootame kuni 20. märtsini. Täpsem info festivali tingimuste kohta ja ülevaate eelmiste festivalide parimatest filmidest leiad festivali kodulehelt http://film.overall.ee/

Toredaid filme ootama jäädes,
Veebfilmide Festival „Lae Üles!“

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar