esmaspäev, 7. märts 2011

"Bändid purki" - muusikavideote projekt

Oled noortebändi liige, kellel ei ole veel muusikavideot, kuid tahaks oma loomingut laiemale publikule tutvustada? Sellisel juhul on käesolev projekt just Sinu jaoks!

MTÜ Kinoonud korraldab noortebändide muusikavideote projekti, mille raames luuakse kahele noortebändile muusikavideo. Videoid hakkavad tegema noored filmihuvilised koostöös professionaalidega.

Huvi korral uuri meie Facebooki kodulehekülge aadressil www.facebook.com/bandidpurki

Kui soovid oma bändile videot saada, osale lugude konkursil "Bändid purki". Demod tuleb saata konkursi meiliaadressile bandidpurki[at]gmail.com 30. aprillini (kella 23.59ni).

Koos demoga saata: bändi nimi, loo pealkiri, bändi liikmete nimed (koos vanustega ja sellega, mida nad bändis teevad), kontaktandmed ning lühike enesetutvustus (1-5 lauset) põhjendusega, miks just Teie lugu peaks video saama.

Konkursil osalemise tingimused:

- Konkursil osaleva bändi liikmete keskmine vanus võib maksimaalselt olla 26 a
- Osalema ootame bände (st kollektiive, mis koosnevad vähemalt 2 liikmest)
- Loo pikkus peab olema vahemikus 2-6 minutit
- Bändil ei tohi olla varem tehtud professionaalset muusikavideot
- Konkursil osalev lugu peab olema originaallugu
- Iga bänd võib konkursile esitada ainult ühe loo
- Koos mp3-ga tuleb saata faili kujul loo sõnad. Kui lugu ei ole eesti keeles, siis ka eestikeelne tõlge
- Bänd võib (aga ei pea) lisaks saata: foto oma bändist, lühike bändi tutvustus, visioon videost
- Mp3 saatmisega kinnitab bänd, et lubab Kinoonudel ja teistel projektis osalejatel loole oma äranägemise järgi videot teha, samas on bändil õigus video tegemisel siiski kaasa rääkida

Mis lugudest edasi saab?
Lood pannakse üles meie Facebooki leheküljele jooksvalt nende laekumise järjekorras. Facebookis on kõigil võimaluse Like'ida oma lemmiklugu. Lugude hulgast valib ühe võitja rahvas (Like'ide alusel) ning teise loo žürii.

Projekti toetavad Swedbanki "Tähed särama!" projektikonkurss ja Tartu Kultuurkapital. Koostööpartneriks on Anne Noortekeskuse multimeedia labor.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar