neljapäev, 9. veebruar 2012

Hispaania vol 3

Kolmapäev algas suure ootusärevusega ja külmaga. Vähemalt kõik meie hispaanlastest sõbrad hoiatasid, et me paneksime ennast soojalt riidesse. Tegelikult oli õues ainult minus kaks kraadi ja meile kui karastanud põhjamaa rahvale ei olnud probleemiks päikest nautida.
Hommiku poole tegime väikese kokkuvõtte viimase kahe päeva loengutest ja grupitööst. Lisaks nuputasime, et kuidas näiteks noortele tutvustada EVS (European Voluntery Servicit) või õpetada eduka reportaaži ABC-d.

Meie grupile tutvustati ka heli lindistamise nippe ja trikke ning peale eksootilist (krabidega) lõunasööki viidi meid lõpuks ometi Valenciasse – Hispaania teadus- ja kultuuripealinna, kus me võtsime suuna Euroopa suurimale okeanaariumile.


Peale suuremate ja väiksemate kalade külastamist, kõndisime mööda jõge, millest nüüdseks on tehtud apelsinipuudega täidetud park ja pimeda saabudes uurisime Valencia vanalinna kitsaid tänavaid.
Neljapäev tundub tulevat natukene töisem,aga hea on kuulda, et ka kodumaal – Eestis temperatuur langeb ja loodetavasti laupäeval suudame tuua soojakraadid endaga Hispaaniast kaasa.
Kuna üks pilt võib rääkida rohkem kui tuhat sõna, tulevadki nüüd fotojäädvustused meie matkast.











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar