neljapäev, 9. veebruar 2012

Hispaania vol 4

Tänane hommik algas teisiti. Esimest korda jõudsid meie kreeklastest sõbrad õigeaegselt hommikusöögile. Samas hommikusöök oli samas mis eile, üleeile ja üleüleeile.

Ümarlaua ümber me arutasime terve seltskonnaga  üldiselt kogu Youth Media Labi projektist. Nuputasime, et kuidas seda kõige paremini noorteni viia ja üldistest selle eesmärkidest ja edukusest.

image

Peale arutelu ma koondusime jälle töögruppidesse. Kes tegeles filmimisega, kes pildistamise, kes helilindistamise ja kes blogimisega. Meie grupile tutvustati ka helitöötlusprogrammi nimega Audacity ja teisele grupile tehti Adobe Premiere Pro algkursus. Selle videotöötlusprogrammi uusim versioon on nüüdseks üleval ka kõigis uutes Multimeedialabori arvutites, nii et kui kellelgi on soovi teha oma videot uhkema programmidega, astuge läbi.

image

Päeva viimases osas tutvustati meile sotsiaalmeedia võrgustikke. Kõik tegid endale Facebooke, Twittereid ja kõiki muid toredaid kasutajaid, kaasaarvatud meie. Nüüd ongi võimalus jälgida Youth Media Labi Eesti tegemisi nii Twitteris kui ka Facebookis, kuhu hakkavad vaikselt tekkima meie tehtud videod, helid, pildid ja kirjutised.

Üllatav on see, kui kiiresti aeg liigub. Raske on uskuda, et juba on neljapäev ja homme on reede ehk meie viimane koolituse päev, peale mida me peame hakkama tammuma jälle vanu radasid, et jõuda tagasi Eestimaale.

Lisaks sellele jõudsid üles ka meie praegused pildid Hispaaniast. 

Link piltide juurde

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar