laupäev, 11. veebruar 2012

Hispaania vol 5


Reede

Hommikusöök juba viiendat päeva sama- 1 croissant, mahl, tee või kohv. Tahaks midagi muud, midagi toitvamat.
Hommiku poole oli nädala jooksul tehtud tööde lõpetamine nii blogi kui video grupis. Samuti õpetati, kuidas http://www.youthmedialab.eu/ veebilehele ülesse laadida fotosi, videosid ning lisada postitusi. 
 Ja nagu ikka on Hispaanias siesta time, seega umbes 1,5 tundi ei tehta mitte midagi muud, kui magatakse või ollakse vaikselt kodus. Meie käisime selle ajal jalutamas ning leidsime suurte majade vahelt apelsini ja sidruni puude istanduse.

Õhtu poolikul tegelesime tagasisidega- mida me seni teinud oleme ning, mis me sellest kasu saime. Mõtlesime välja ka, milline võiks järgmine kohtumine olla ning, kuidas MediaLab konkurssi läbi viija.
Päeva viimases osas vaatasime üle helid, pildid, videod ja blogid, mille kallal erinevad töögrupid terve nädala jooksul usinalt töötasid. Hea oli vaadata, et kõik lõpptulemused said tehtud ja nägid ka väga head välja. 
Peale noortekeskuse sulgemist, läksime viimast korda tuttavase restorani, kus selle omanikud viimast korda viskasid meie söögi meile nina ette. Saime maitsta kondenspiimaga kohvi BonBon´i ja tegime kreeklaste TV kanalile nalja.
Viimase asjana, enne lahkumist, astusime läbi klubist nimega Club de Sol, kus me ütlesime viimased sõnad ja lubasime üksteisele, et kohtume peatselt jälle.
Tammusime vanu teid tagasi hosteli suunas, et pakkida asjad ja valmistuda homseks retkeks.  Sellised olidki meie viis päeva- palju grupitöid, naeru, kehakeelt, erinevaid keeli, kultuure ja võrratu seltskond. Kohtumiseni mais!

1 kommentaar:

  1. Anonüümne2/12/2012

    Looks nice :) A shame I cannot understand it :)
    Jeff

    VastaKustuta