teisipäev, 31. august 2010

Reedel vabaõhukino Lille Maja hoovis!

Reedel, 3. septembril kell 21.00 tähistavad Lille Maja, Anne Noortekeskus ja MTÜ Kinoonud kooli algust vabaõhukinoga Lille Maja hoovil. Suurelt ekraanilt näeb kolme NAFFi filmi ja "Tudengimuusikali". Kinno pääseb tasuta. Filmide vaatamise juurde saab nosida popkorni. Filmi vaadatakse Lille maja hoovis aadressil Lille 9.

„Rikutud fantaasia“ (2009, 10 min) on kummastav film, mis räägib loo indigolapsest Isabella-Chlorette’ist, kelle sitikas on lepatriinu, mitte ämblik, nagu Melitta-Dorotheal, ja kes sööb väga hästi roosamannat. Peale selle mängib ta nukkudega. „Kaotan temata pea“, ütleb Barbie verise Ken’i laiba kaisus ja kaotab pea. NAFF 2009 eripreemia võitnud film pakub vaatajale amatöörfilmilikku ehedust ja kunstiliselt vaba lähenemist. Filmi autor on Eeva Mägi.

„Kahekesi“ (2009, 19 min) on psühholoogiliselt pingeline draama kahe tegelase ja mängukaru vahelistest suhetest. Ja sellega on filmi kohta isegi juba liiga palju öeldud. Visuaalselt väga kaunis film võitis NAFFil 2009. aastal 1. koha. Režissöör Priit Põhjala.

„Tudengimuusikal“ (2009, 57 min) on suurim Eestis tehtud tudengifilm, kus palju laulu, tantsu, armastust ja tudengilikku energiat. Film räägib ülikooli-rebastest ja nende kohandumisest eluga Tartus. Loengute kõrval tähendab tudengipõli ka uusi sõpru, palju pidusid, sõpradega raamatukogus ja kohvikutes istumist, kaltsukates käimist ja paljut muud. Kõige selle juurde käib kuhjaga armastust. Režissöör Richard Meitern.

„Korrus“ (2009, 13 min) on lõbus armudraama noormehest, kes meelsamini filmib kui oma tüdrukuga koos on. Kas miski seda armastust veel päästab, selgub juba sel reedel. Filmi autorid on Mari-Leen Tammela ja Karin Miido. Film võitis 2009. a. NAFFil 2. koha hea montaaži ja tugeva kaameratöö eest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar