teisipäev, 3. august 2010

Superkrossi fotokonkurss

Erki Spordi, Fotoluksi ja Autolehe koostöös aset leidval fotokonkursil saab osaleda kogu krossi hooaja jooksul. Osa on oodatud võtma kõik fotograafiahuvilised, kellele pakub huvi autosport ja seda ümbritsev melu.

Konkursi üheks eesmärgiks on jäädvustada autosporti paremini piltidele, aidates selleks kaasa fotograafide fototehniliste oskuste arengule, kui ka populariseerides autosporti kui huviobjekti fotohuviliste seas. Kestvat tähelepanu pööratakse fotograafide ohutusalasele juhendamisele.

Kes saavad osaleda
Kõik fotograafiahuvilised, kellele pakub huvi autosport ja seda ümbritsev melu.

Kuidas osaleda
Konkursile saab esitada töid foto.superkross.ee lehe kaudu, kus on ka fotokonkursi üldtingimused ning muu osalemiseks vajalik info. Kõik konkursile kvalifitseerunud fotod avaldatakse www.superkross.ee galeriis. Eesmärgiga avaldada fotosid ka trükimeedias on foto pikema külje miinimumlaiuseks kehtestatud 3000 pikselit.

Hindamine ja autasud
Žürii, kuhu kuuluvad Assar Jõepera (Fotoluks), Erik Raudsepp (superkross.ee), Joel Kukk (Pärnu Postimees), Kristjan Sooper (Autoleht) ja Margus Kiiver (Ruudulipp) hindavad fotosid kolmes kategoorias:
  • action - hinnatakse parimaid jäädvustusi rajalt väljasõitudest, kokkupõrgetest ja ka näiteks poodiumil toimuvast,
  • emotsioon - hinnatakse autori võimet fotole jäädvustada võidusõitjate ja publiku emotsioone,
  • vaba teema - kõik pildid Superkrossi võistlustelt.
Samuti saab publik lõppvoorus anda hääle oma lemmikutele. Rahvahääletuse tulemusena selgub Rahva lemmik.
Auhinnad võitjatele on välja pannud Fotoluksi kauplustekett, Autoleht ja Superkrossi karikavõistluste korraldaja Erki Sport.

Ajakava
Konkurss kestab kogu Superkrossi hooaja ja lõpeb enne Superkrossi hooaja ametlikku lõpetamist võitjate väljakuulutamisega. Konkursi tähtaeg on 31. oktoober.

Kahe nädala jooksul pärast iga etapi toimumist valib žürii esitatud tööde seast välja 10 fotot, mis pääsevad lõppvooru. Pärast Superkrossi viimast etappi valib žürii lõppvooru pääsenud tööde seast välja iga kategooria parima töö.
Auhinnalise koha pälvinud autorite nimed avaldatakse hiljemalt 1. novembril konkursi veebilehel foto.superkross.ee ja Superkrossi ametlikul veebilehel www.superkross.ee. Auhinnad antakse parimatele pidulikult üle Superkrossi ametlikul hooaja lõpetamisel.
Järgmised superkrossid peetakse Pärnus 18. aprillil, 9. mail ja 6. juunil. Täpsema ajakava leiad Superkrossi kodulehelt.
Loe lisaks

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar