reede, 19. märts 2010

Kutseõppuritele suunatud foto-, video- ja helifailikonkurss

Õpid ametikoolis ja fännad oma eriala ning kooli? Osale konkursil „Kutsekool on lahe!“, näita oma arvamust teistele ja võida reis Lissaboni! Registreerimise tähtaeg 14. mai.

Sihtasutus Innove korraldab tänavu esmakordselt kutseõppuritele suunatud foto-, video- ja helifailikonkurssi, mille iga kategooria võitja sõidab detsembris vaatama Euroopa kutsemeistrivõistlusi EuroSkills. Tänavu toimub EuroSkills Portugali pealinnas Lissabonis.

„Kindlasti on see auhind konkursil osalemiseks hea motivaator – anname parimatele võimaluse oma silmaga näha, kuidas toimuvad kutsehariduse tippvõistlused,“ lausus konkurssi korraldava Sihtasutuse Innove juhatuse liige Tõnis Arvisto. „Kutsehariduses on väga palju andekaid noori inimesi,“ lisas ta, „tahame läbi konkursi anda neile võimaluse näidata, kuidas nemad oma kooli, eriala ja kutseharidust laiemalt näevad, mida selles väärtustavad. Kindlasti on sellistelt noortelt palju õppida.“

Võistlusele saab esitada fotosid, videosid ja lühikesi saatelõike/reklaame, mis tutvustavad kutsehariduse võimalusi, erialasid, ameteid või kutseharidust pakkuvat kooli.

Osaleda saavad kuni 26-aastased kutseharidust omandavad noored, keda hinnatakse kahes vanusegrupis – põhikoolijärgsete õpilaste vanus peab jääma vahemikku 15-20 aastat; keskkoolijärgsete õpilaste vahemikku 21-26 (kaasa arvatud) aastat.

Fotode kategoorias saab osaleda individuaalselt, video- ja helifaili tegemiseks võib kokku panna kuni kolmeliikmelise võistkonna. Kõik tööd peavad olema algupärased, iga osaleja või võistkond saab konkursile esitada vaid ühetöö.

Osalemiseks saab end registreerida 14. maini 2010 konkursi kodulehel www.innove.ee/konkurss, kus on üleval ka konkursi statuut ja osalemise tingimused.

Võistlustööd esitatakse elektrooniliselt, laadides need üles SA Innove FTP-serverisse. Täpsem info, kuidas seda teha, ilmub mai alguseks konkursi kodulehele. Töid saab esitada vahemikus 17.-31. maini 2010.
Konkurssi toetavad Euroopa Sotsiaalfond ning Haridus- ja Teadusministeerium.


Täpsem info:

www.innove.ee/konkurss

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar