kolmapäev, 3. märts 2010

Lühifilmikonkurss "Aastatuhande arengueesmärgid”

GSI ITALIA koos partnerite - Athena Network of Collaborating Experts, Rääma Noorte Ühing Noorus, Avrasya Community, INEX SDA, Global Voluntary Development Association, Riruta Environmental Group, Le Droit à la Vie ja koostöös Euroopa Komisjoni ning Euroopa Noored programmi rahastamisel organiseerib võistluse noortele filmitegijatele teemal “Aastatuhande arengueesmärgid”. Tähtaeg 30. märts.

EESMÄRGID

Nii üksikisikud kui grupid võivad osa võtta võistlusest, mille eesmärgiks on välja valida parim lühifilm igas osalejariigis teemal “Aastatuhande arengueesmärgid”. Valida võib ühe kaheksast teemast, mis tundub autorile kõige aktuaalsem.

AUHIND

Parimatest lühifilmidest tehakse projekti “Aastatuhande arengueesmärgid” lõppedes kataloog ja DVD, mille saavad kõik konkursil osalenud autorid.

Autor, kelle lühifilm on parim, saab osa võtta nädalasest noortelaagrist Keenias käesoleva aasta juuli alguses. Kui tegu on kollektiivse tööga, osaleb noortelaagris ainult üks kollektiivi esindaja.

FILMIDE ESITAMINE
Lühifilmid tuleb esitada hiljemalt 30. märtsiks 2010. Lühifilmid tuleb esitada DVD-l.
Kõik formaadid on lubatud.

Lisaks vabas vormis avaldus koos autori ees- ja perekonnanime, sünniaja ja -koha, aadressi ja telefoninumbriga. Kindlasti lisada ingliskeelne pealkiri ja filmi lühitutvustus. Avaldus peab olema allkirjastatud ja lisatud ID-kaardi koopia.

Konkursil osaleda soovijal oleks soovitav enne filmitegemise algust ühendust võtta Eesti korraldajaorganisatsiooniga ja küsida lisateavet. Kontaktandmed leiate altpoolt.

REEGLID

Osalemine on tasuta.
Lühifilm ei tohi olla pikem kui 20 minutit.
Iga autor vastutab oma filmi sisu eest.
Filmi mõte peaks olema arusaadav rahvusvahelisele publikule.
Lühifilme ei tagastata.

ŽÜRII
- valib filmid, mis kvalifitseeruvad võistlusele
- teeb kandidaatidest nimekirja
- valib võitja

Žürii valik on lõplik ja ei kuulu vaidlustamisele.

Parima lühifilmi autor saab eelmainitud auhinna.

Küsimused, mis ei ole otseselt reguleeritud käesoleva eeskirjaga, lahendab korraldajaorganisatsioon oma parima äranägemise järgi.

LISAINFO

Uudo Laane
4450070
info@noorusemaja.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar