reede, 12. märts 2010

Päästeameti lühifilmide konkurss "Tuleohutus kodus"

Päästeamet kuulutab välja lühifilmide konkursi "Tuleohutus kodus". Konkursiga tahetakse inimesi panna märkama riske oma kodus ning leidma lahendusi ohuolukordade vältimiseks.

Oodatud on lühifilmid sellest, kuidas tulekahju võib kodus alguse saada ning mismoodi on võimalik seda ära hoida. Samuti võib filmiklipi näol jagada oma tuttavate ja lähedaste meenutusi, kuidas tulekahju ära hoiti või mida oleks saanud teha, et kurba sündmust polekski juhtunud.

Filmi tegemine on huvitav ja loominguline moodus panna inimesed mõtlema ohtudele enda ümber ning leidma nutikaid lahendusi kodu turvalisemaks muutmiseks," selgitab Päästeameti loominguvõistluse projektijuht Janek Innos. Samuti märgib ta, et õpetlikke lühifilme saab hiljem läbi populaarsete intenetikeskkondade ka laiema vaatajaskonnani viia.

Poole kuni kolmeminutiliste filmiklippidega on oodatud osalema kõik alates 14. eluaastast. Parimate tööde autoritele on välja pandud auhinnad. Lisaks saab filmimaterjali konkursi lõppedes näha erinevatel päästeteemalisel veebilehtedel ja populaarsemates internetikeskkondades.

Lühifilme saab saata 12. maini. Täpsem info ja konkursi reeglid leiab www.moff.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar