teisipäev, 15. juuni 2010

BFM'i PR bakalaureusõppekava infotund ja lühiloengud

PR bakalaureusõppekava infotund ja lühiloengud teemal „Nutikas kommunikatsioon: mida, kuidas ja kellele tasub öelda?“

BFMi suhtekorralduse bakalaureusõppe infotund toimub kolmapäeval, 16. juunil kell 15:00 Tallinna Ülikooli (Uus-Sadama 5 õppehoone VI korrusel). Ühena vähestest koolidest Euroopas õpetatakse BFMis suhtekorraldust 3-aastase inglisekeelse meedia õppekava osana.

Lühiloengud:
„Uued trendid tarbijakommunikatsioonis"
Ivar Soone, PhD

Üha suurenev kommunikatsiooni hulk püüab mõjutada üha kahanevat hulka tarbijaid üha rohkem üleküllastuval turul - selline on Eesti olevik täna.

Taolises olukorras ei võida enam see, kes lööb kommunikatsioonimassiga, vaid see, kes oskab seda nutikalt teha. Lühiloeng keskendub mõnedele huvitavamatele viimase aja arengute kommunikatsioonis ja turunduses, mis aitavad kommunikatsiooni efektiivistada ja konkurentsis edukas olla.

"Ajakirjandus kui kommunikatsioonijuhi tööriist: peibutav, kuid ohtlik"
Mart Soonik, M.A.

Ajakirjanikke ja suhtekorraldajaid on sageli vaadeldud kui barrikaadide vastaspooltel tegutsevaid võitlejaid: ajakirjanikud on seisukohal, et suhtekorraldajad üritavad neid ära kasutada ning suhtekorraldajad arvavad, et ajakirjanikud kasutavad kuritarvitavad nende usaldust informatsiooni hankimisel. Kuidas sellises olukorras meediaga koostööd teha, ongi sageli kommunikatsioonijuhi jaoks võtmeküsimus, millele keskendub käesolev lühiloeng.

Lühiloengutele järgneb suhtekorralduse õppekava infotund.

Üritus toimub eesti keeles.

Lisainfo:
E-mail: Ivar.Soone@iese.net
Mob. +372 56 22 33 55
Tel. +372 626 812
www.bfm.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar