kolmapäev, 27. oktoober 2010

Animated Dreams ja MOFF korraldavad NAFFi raames mobiilianimatsioonide töötoa


PÖFFi alafestivalid Animafilmide festival Animated Dreams ja Nokia Mobiilifilmide Festival MOFF on oma jõud ja parimad oskused ühendanud ning kokku pannud laheda filmitegemise töötoa, mille eesmärgiks on tutvustada kõigile huvilistele animatsioonide tegemist kasutades selleks mobiiltelefone ja miks mitte proovida ka kohapeal ise oma filmiideed ellu viia.

Töötuba toimub 30. oktoobril Tartu Kaubamaja aatriumis, algusega kell 13.00 ja kestab kuni huvilisi jätkub. Parimad töötoas tehtud mobiilifilmid osalevad selle aasta Nokia Mobiilifilmide Festivalil MOFF, kus on võimalus võita mõnusaid auhindu, mille on välja pannud PÖFF, Nokia, TLÜ Balti Filmi- ja Meediakool, ADM Interactive ja Roman Tavast. Töötuba on tasuta ja kohapeal on olemas kõik vajalik tehnika filmide tegemiseks. Tule kohale ja pane enda oskused ning ideed proovile.

Üritus toimub Anne Noortekeskuse korraldatava Noorte Amatöörfilmifestivali raames, mis toimub 30.-31. oktoobril kell 15.00 Tartus Athena keskuses. Festivali programm koosneb noorte enda tehtud filmidest, sel aastal laekus neid NAFF festivalile kokku 45 filmi erinevatest žanritest, alates nukufilmidest ja lõpetades õudukate ning dokfilmidega.

Festivaliprogrammi on planeeritud sel aastal paar üllatust, nimelt lisaks eesti noorte amatööride filmide näitamisele tuleb osa programmi rahvusvaheline ning filmitegemisest ja näitlemisest peavad ettekandeid kuulsad nimed Eesti filmimaastikult.

Rohkem infot festivali ja filmide esitamise kohta:
www.tartunoored.ee/naff

Üritust toetavad Tartu Linn, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tartu Kultuurkapital, Kultuurkapitali Tartumaa Ekspertgrupp, Kuninglik Norra Saatkond, Rootsi Suursaatkond, Tartu Kaubamaja ja Postimees.

Koostööpartnerid on PÖFFi alafestivalid Animated Dreams ja MOFF.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar