teisipäev, 19. oktoober 2010

NAFFil esineb skype-konverentsiga Jekaterina Novosjolova

Jekaterina Novosjolova, muuhulgas tuntud seriaalidest „Eestlane ja venelane“ ning „Tuulepealne maa“, on andnud nõusoleku osaleda laupäeval, 30. oktoobril, Noorte Amatöörfilmifestivalil. Kuna Novosjolova viibib samal ajal Londonis, toimub vestlus skype-konverentsi näol.

Novosjolova plaanib muuhulgas amatöörfilmihuvilistele rääkida näitlejatööst ning laval ja kaamera ees näitlemise erinevusest. Vastuse saavad ka noorte küsimusted.

„Meil on väga hea meel, et Novosjolova oli nõus festivalil osalema ning pakkus omalt poolt välja skype-konverentsi lahenduse,“ kommenteerib sündmust festivali peakorraldaja Kristiina Lepa. „Noorte Amatöörfilmifestivali raames pole varem sarnase formaadiga ettekannet toimunud ning meile saab olema parajaks väljakutseks garanteerida, et kõik tehnilised lahendused õigel hetkel töötaksid,“ lisab Lepa.

Noorte Amatöörfilmifestival 2010 kestab 30.-31. oktoobrini Tartus Athena keskuses, üritus on külastajatele tasuta. Kuni käesoleva reedeni, 22. oktoobrini, saavad noored saata enda tehtud filme festivali võistlusprogrammis osalema.

Anne Noortekeskuse poolt korraldatavat Noorte Amatöörfilmifestivali toetavad Tartu linn, Hasartmängumaksu Nõukogu, Tartu Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali Tartumaa Ekspertgrupp, Kuninglik Norra Saatkond, Tartu Kaubamaja ja Postimees.

Koostööpartneriks on PÖFFi alafestivalid Animated Dreams ja MOFF.

Lisainfo:
Kristiina Lepa,
NAFF 2010 projektijuht,
502 4994,
kristiina.lepa(at)annenk.tartu.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar